Gør DNArtwork #6: den første art print, hot off pressen

Link: http://blog.berniesumption.com/software/dnartwork/dnartwork-first-art-print/

dnartwork-comp-print-with-bernie

 

Det tog et stykke tid (til wit: 3 år af tomgang skitsering i notesbøger, 2 måneder afkodning og 100 timers billedgengivelsen fra min stakkels lille laptop med dens afkølingsblæsere konstant blæser som mange bittesmå hårtørrer) men den visuelle del af DNArtwork projektet er afsluttet.

 

Naturligvis snart jeg havde produceret den første fuld størrelse digital kunst, jeg var nødt til at hovedet rundt min ven Michael hus at låne hans udskrivning færdigheder (og ma-hoo-ssive printer)
Inspecting the first ever DNArtwork print.
Inspicere først nogensinde DNArtwork udskrive
Precision work...
Klippe til størrelse
Close-up of the paint effect
Næroptagelse viser maling effekt
Selvfølgelig er jeg ikke færdig med projektet endnu jeg stadig nødt til at opbygge site hvor folk kan deres egne kunstværker. Men det føles som en milepæl værd at fejre, og da det er for tidligt i dag at åbne champagne, vi kan fejre med et billede af mig at have en stirrende match med en Falk i stedet:
Bernie and a falcon
Selv om det ser mere som foreslår jeg et kys end en stirrende match

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *